Luxe Keramiek

Voor het luxe keramiek werkt Adrichem Potplanten samen met What Women Want. Dit designbureau presenteert jaarlijks schitterende keramieke potten, waar wij twee tot drie lijnen uit selecteren, passend bij onze producten. Dit zijn potten in de afmeting 12 cm met uiteenlopende ontwerpen.

What Women Want

Soft Illusion - Cato

Soft Illusion - Dots

Soft Illusion - Sweet

Moments - Manon

Glam Empire - Sparkle

Glam Empire - Tree

Soft Illusion - Bobbi

Glam Empire - Shanti

Soft Illusion - Vibe

Dream Spirit - Febe

Earth Balance - Rox

Earth Balance - Kyra

Stone Touch - Fee

Stone Touch - Texas

Stone Touch - Pepijn

Luxe Keramiek overig

Keramiek Britt

Keramiek Adele

Smartcup Nickie

Smartcup Veerle

Smartcup Spring Time

Smartcup Leaf

Keramiek Veerle

Keramieke schaal Veerle

Winter Bliss - Joy

Stel uw perfecte match samen

Zoekt u extra verkoopwaarde voor uw klanten? Wij helpen u hier graag bij! U maakt de keuzes, wij leveren het af op de gewenste tijd en locatie. Doordat u kiest welke plant(en) in welke keramieke pot worden gepoot, ontstaat er een perfecte match voor uw eindklant.

Stel uw perfecte match samen

We adviseren u graag over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een samengesteld arrangement? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder geven we alvast een aantal antwoorden op veelgestelde vragen.

Dit verschilt per seizoen. Bij het kopje 'Seizoensproducten' wordt aangeduid welke planten in welke periodes rijp zijn voor uitlevering. In de gewenste periode kan er uit deze planten gekozen worden.

Ja, die zijn er. Wij hebben het voorwerk al voor u gedaan. Op Floriday is ons complete aanbod terug te vinden, met diverse luxe keramieke potten.

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar maatwerk? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden met ons veelzijdige aanbod!