Over Adrichem Potplanten

Adrichem Potplanten heeft service hoog in het vaandel staan. Onze klanten staan voorop en wij doen er alles aan om aan de wensen van onze klant tegemoet te komen. Zo bieden wij onze potplanten in veel verschillende kleuren en sommige, zoals de cyclaam, telen wij in elke gevraagde kleur. Ook in de verpakking van onze potplanten heeft de klant veel te kiezen. Onze potplanten worden standaard geleverd in gekleurde potten, maar ze kunnen ook geleverd worden in juten tasjes of in keramieken potten. Ook kunnen wij stickers op de pot plakken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het verhaal

Wat bieden we onze klanten?

Onze kernwaarden dragen we uit in ons bedrijf en gedurende het complete teeltproces.

Kwaliteit

Het beste product voor de beste prijs, dat is ons doel. Dit begint al bij het gebruiken van de juiste stekjes tot het afleveren van een sterk product met een luxe afwerking. Geen enkele bestelling gaat de deur uit voordat deze gecheckt is volgens onze kwaliteitsnormen.

Service

Met onze A-lijn, het kweken via Ton sur Ton principe en het leveren van de planten in luxe keramieken sierpotten voorzien we onze kwalitatief goede planten van de finishing touch. Doordat we beschikken over onze eigen transportmiddelen, worden de bestellingen op het gewenste tijdstip en locatie geleverd.

Betrokkenheid

We denken mee met onze klanten en adviseren graag over de beste oplossing. Ook zijn we betrokken met ons personeel en de wereld om ons heen, door te werken met duurzame mogelijkheden. Denk hierbij aan het gebruik van recyclebare materialen en het scheiden van afval.

Bas en Tim van Adrichem

Als echte Westlandse tuinderszonen staan Bas en Tim aan het roer van kwekerij Adrichem Potplanten. Met ieder hun eigen specialisme en taken weten zij met scherp inzicht, hard werken en doorzettingsvermogen een stevige basis te vestigen in de potplanten branche. Zij zijn altijd op zoek naar kansen en weten precies wat ze willen. Ze denken mee met de klanten en gaan graag nog een stap verder. 

Bas en Tim van Adrichem

Historie

De roots van Adrichem Potplanten liggen in Schipluiden. In 1991 zijn hier de eerste planten gekweekt welke hun weg vonden naar de klant. In 2000 werd de kas aan de Hofzichtlaan te klein om nog te voldoen aan alle ambities en groei van het bedrijf. De verhuizing naar de Papelaan in Monster was een perfecte nieuwe stap.

Historie

Jan en Sjaan van Adrichem

Jan van Adrichem richtte samen met zijn vrouw Sjaan het bedrijf op. Dag in, dag uit waren zij in de kas te vinden. Zij zijn voor hun zonen Bas en Tim het voorbeeld geweest hoe je een eigen kwekerij moet leiden. Het gedachtegoed van hun ouders is nog op een hele mooie manier terug te zien in de dagelijkse werkzaamheden.

Jan en Sjaan van Adrichem

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn ons bewust van onze Footprint. We proberen zo neutraal mogelijk te werken, door warmte en elektra te gebruiken welke we zelf opwekken. Dankzij de aanleg van een Warmte-KrachtKoppeling (WKK) samen met buurmankweker Van Schie, proberen we hiermee onze impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Daarnaast steunen we diverse goede doelen, zoals: Stichting de Zonnebloem en Team Westland. Ook besteden we met veel plezier diverse werkzaamheden uit aan Het Werkpalet Ipse de Bruggen, een arbeidsbureau voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar maatwerk? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden met ons veelzijdige aanbod!