Hello Summer

De Hello Summer A-Line Specials is verkrijgbaar van begin juni tot en met eind augustus. Deze special biedt een groot assortiment aan zomerbloeiers, zoals Fuchsia's (Bella Fuchsia's), Zonnebloemen (Helianthus) en Begonia's (Bonaparte).

Hello Summer Mix

De Hello Summer Mix biedt een breed assortiment aan voorjaarsplanten in diverse potten. Denk hierbij aan een Duobak, Schaal of Patiopot. Stel zelf uw gewenste arrangement samen met deze zomerspecial van Adrichem Potplanten!

Hello Summer Juni Mix in schaal

Hello Summer Juli Mix in schaal

Hello Summer Augustus Mix in schaal

Hello Summer Augustus Mix in Patiopot

Hello Summer Solo

De Hello Summer Solo biedt een breed assortiment aan een soortige planten in diverse potten. Denk hierbij aan een Duobak, Schaal of Patiopot. Stel zelf uw gewenste arrangement samen met deze zomerspecial van Adrichem Potplanten!

Hello Summer Solo Celosia paars in Duobak

Hello Summer Solo Celosia paars in schaal

Hello Summer Solo Celosia paars in Patiopot

Hello Summer Solo Chrysanthemum in Duobak

Hello Summer Solo Chrysanthemum in Patiopot

Hello Summer Solo Chrysanthemum in schaal

Hoe werkt het?

Hello Summer is super veelzijdig. De mogelijkheden zijn eindeloos. We stellen graag het perfecte arrangement voor u samen. Dit kunt u doen door de keuze te maken uit de volgende onderdelen:

Planten

Kies de plant naar wens. De diverse planten in de Hello Summer collectie zijn: Fuchsia (Bella Fuchsia), Zonnebloemen (Helianthus), Begonia's (Bonaparte), Cupressus, Osteospermum, Dianthus, Kalanchoe, Celosia en Chrysant. Dit perkgoed is leverbaar in potmaat 12 cm en kan los of gecombineerd geleverd worden.

Potten en schalen

Kies de pot of schaal naar wens. Dit kan een mooie keramieke pot zijn met 1 plant er in, welke met zorg is geselecteerd door What Women Want. Ben je op zoek naar een samengesteld arrangement met diverse planten? Kies dan voor een mooie kunststof of keramieke schaal.

Kleuren

Kies de kleur van het arrangement. Welke tint past het beste bij uw doelgroep? Vooral in de selectie van de Fuchsia's is de kleurkeuze zeer ruim. Kiest u voor lichte tinten of warme gecombineerde kleuren? We adviseren u hier graag over.

Toevoeging

Kies uw toevoeging. Wilt u een zomerse prikker bij het Hello Summer assortiment? Of gaat uw voorkeur uit naar het toevoegen van wat groen aan de schaal? Wij stellen het arrangement samen zoals u dit wenst.

We adviseren u graag over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een samengesteld arrangement? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder geven we alvast een aantal antwoorden op veelgestelde vragen.

Adrichem Potplanten levert een heel divers kleurenpalet. Kijk voor meer informatie over de beschikbare kleuren op de pagina van de specifieke plant.

Zodra u de diverse keuzes heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met de planning. We zorgen ervoor dat de diverse planten op het juiste moment volgroeid zijn en onze arrangement-medewerkers zorgen ervoor dat uw keuzes samen worden gevoegd. We leveren dit bij u op het moment dat u dit wenst.

In de Hello Summer Mix A-Line Specials worden standaard onderstaande combinaties gepoot. Als u zelf een specifieke combinatie wenst, dan is dit in overleg uiteraard mogelijk.

 • Juni
  • Duobak: 
  • Schaal: Cupressus & Osteospermum & Dianthus
  • Patiopot: Cupressus & Osteospermum & Dianthus
 • Juli
  • Duobak: 
  • Schaal: Cupressus & Kalanchoe & Gerbera
  • Patiopot: Cupressus & Kalanchoe & Gerbera
 • Augustus
  • Duobak:
  • Schaal: Cupressus & Celosia & Kalanchoe
  • Patiopot: Cupressus & Celosia & Kalanchoe

In de Hello Summer Solo A-Line Specials worden standaard onderstaande planten gepoot. Als u zelf een specifieke plant wenst, dan is dit in overleg uiteraard mogelijk.

 • Helianthus
 • Celosia
 • Chrysant
 • Kalanchoe

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar maatwerk? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden met ons veelzijdige aanbod!