Hello Winter

De Hello Winter A-Line Special is verkrijgbaar vanaf begin december tot en met eind februari. Deze special biedt een groot assortiment aan winterbloeiers, zoals Cyclamen en Franse Geraniums (Pelargonium Grandiflorum).

Hello Winter Mix

De Hello Winter Mix biedt een breed assortiment aan winterplanten in diverse potten. Denk hierbij aan een Duobak, Schaal of Patiopot. Stel zelf uw gewenste arrangement samen met deze winterspecial van Adrichem Potplanten!

Hello Winter Mix December in Duobak

Hello Winter Mix December in Patiopot

Hello Winter Mix December in schaal

Hello Winter Mix Januari in Duobak

Hello Winter Mix Januari in Patiopot

Hello Winter Mix Januari in Schaal

Hello Winter Solo

De Hello Winter Solo biedt een breed assortiment aan een soortige planten in diverse potten. Denk hierbij aan een Duobak, Schaal of Patiopot. Stel zelf uw gewenste arrangement samen met deze winterspecial van Adrichem Potplanten!

Hello Winter Solo Primula in Duobak

Hello Winter Solo Primula in plastic schaal

Hello Winter Solo Primula in zinken schaal

Hoe werkt het?

Hello Winter is super veelzijdig. De mogelijkheden zijn eindeloos. We stellen graag het perfecte arrangement voor u samen. Dit kunt u doen door de keuze te maken uit de volgende onderdelen:

Planten

Kies de plant naar wens. De diverse planten in de Hello Winter collectie zijn: Cyclamen (Allure), Cyclamen (Rembrandt), Cyclamen (Macro), Franse Geraniums (Pelargonium Grandiflorum), Primula Hedera, Caultheria, Ellwoodii en Narcissus. Dit perkgoed is leverbaar in potmaat 12 cm en kan los of gecombineerd geleverd worden.

Potten en schalen

Kies de pot of schaal naar wens. Dit kan een mooie keramieke pot zijn met 1 plant er in, welke met zorg is geselecteerd door What Women Want. Ben je op zoek naar een samengesteld arrangement met diverse planten? Kies dan voor een mooie kunststof of keramieke schaal.

Kleuren

Kies de kleur van het arrangement. Welke tint past het beste bij uw doelgroep? Vooral in de selectie van de Cyclamen en Franse Geranium is de kleurkeuze zeer ruim. Kiest u voor lichte tinten of warme gecombineerde kleuren? We adviseren u hier graag over.

Toevoeging

Kies uw toevoeging. Wilt u een kerstprikker bij het Hello Winter assortiment? Of gaat uw voorkeur uit naar het toevoegen van wat groen aan de schaal? Wij stellen het arrangement samen zoals u dit wenst.

We adviseren u graag over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een samengesteld arrangement? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder geven we alvast een aantal antwoorden op veelgestelde vragen.

Adrichem Potplanten levert een heel divers kleurenpalet. Kijk voor meer informatie over de beschikbare kleuren op de pagina van de specifieke plant.

Zodra u de diverse keuzes heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met de planning. We zorgen ervoor dat de diverse planten op het juiste moment volgroeid zijn en onze arrangement-medewerkers zorgen ervoor dat uw keuzes samen worden gevoegd. We leveren dit bij u op het moment dat u dit wenst.

In de Hello Winter Mix A-Line Specials worden standaard onderstaande combinaties gepoot. Als u zelf een specifieke combinatie wenst, dan is dit in overleg uiteraard mogelijk.

 • December


  • Duobak: Ellwoodii & Cyclamen
  • Schaal: Ellwoodii & Cyclamen | Gaultheria & Hedera
  • Patiopot: Ellwoodii & Cyclamen | Gaultheria & Hedera
 • Januari


  • Duobak: Cyclamen & Primula Hedera
  • Schaal: Cyclamen & Primula Hedera & Narcissus
  • Patiopot: Cyclamen & Primula Hedera & Narcissus
 • Februari


  • Duobak: Cyclamen & Primula Hedera
  • Schaal: Cyclamen & Primula Hedera & Narcissus
  • Patiopot: Cyclamen & Primula Hedera & Narcissus

In de Hello Winter Solo A-Line Specials worden standaard onderstaande planten gepoot. Als u zelf een specifieke plant wenst, dan is dit in overleg uiteraard mogelijk.

 • Primula
 • Cyclamen

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar maatwerk? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden met ons veelzijdige aanbod!