Fuchsia 'Bella'

De Fuchsia houdt niet van te veel zon.

De Fuchsia; een klassieker onder de tuinplanten. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld van de fuchsia. Er zijn verschillende soorten bijgekomen, zoals de Bella. De Bella is een Fuchsia die opvalt vanwege de prachtige gekleurde bloemen. Ook in groei- en tuinprestaties is deze soort een uitzonderlijk geval. De Bella Fuchsia bloeit een paar weken eerder dan andere fuchsiasoorten en laat u de hele zomer genieten van haar prachtige gekleurde bloemen. 

Potmaat: 12 cm
Periode: van mei tot juli

De Fuchsia Bella is een echte tuinplant, maar wel een voor in de schaduw. Een beetje zon is niet erg, maar te veel vindt deze plant niet fijn. Belangrijk is om de Bella veel water te geven, elke dag water geven is niet overdreven. Geen het liefst water in de vroege ochtend of aan het einde van de dag.  
Wanneer u de uitgebloeide bloemen verwijdert, kunnen er weer nieuwe bloemen vormen en heeft u het langst plezier van de Fuchsia Bella. 

De Fuchsia Bella is een √©√©njarige plant, maar overwinteren is zeker mogelijk. Doe dit door de Fuchsia aan het einde van het jaar, ongeveer in november, terug te snoeien en vervolgens op een koele, donkere plaatst te zetten. Heel belangrijk is dat de Fuchsia Bella geen vorst kan verdragen. Zorg dus voor een vorstvrije plaats.  
Na de winter kunt u de Fuchsia weer buiten plaatsen. 

Benieuwd naar ons aanbod?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar maatwerk? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden met ons veelzijdige aanbod!